CF Techniek: VM Motori distributeur voor Nederlandvmmotori automotive 2

CF Techniek is sinds de 60-er jaren dealer van hoogwaardige dieselmotoren die geproduceerd zijn door het Italiaanse VM Motori S.p.A. in Cento (Ferrara). Eenvoud, degelijkheid en een breed portfolio maakten dit tot een groot succes.

Door het voortgaande succes en de opgebouwde expertise heeft CF Techniek sinds 1992 het zelfstandige distributeur-schap verworven voor VM Motori S.p.A. Met de visie om klanten snel en professioneel te kunnen helpen, is al vanaf het allereerste begin een groot VM Motori onderdelenmagazijn (het grootste voor Midden- en Noord-Europa) opgezet.

VM Motori S.p.A.: enkele feiten

VM Motori S.p.A. is een onafhankelijke motorenfabrikant in Noord-Italië. Sinds de oprichting in 1947 ontwikkelt en produceert het Italiaanse VM Motori uitsluitend dieselmotoren. Het is al vele jaren een kenmerk van VM Motori om met “high technology” vooruit te lopen op vele gerenommeerde dieselmotorfabrikanten. Zo zijn de Euro 5 en Tier 4 reeds lang leverbaar dankzij innovaties bij VM Motori.

Tegenwoordig ontwikkelt en produceert VM Motori niet alleen voor eigen productie, maar fungeert VM Motori ook als technologisch centrum voor vele dieselmotorfabrieken in en buiten Europa. Ook zijn er licentienemers in Azië en Zuid-Amerika

Uiteraard zijn ze hun oorspronkelijke doelgroep altijd trouw gebleven: industriemotoren in vele varianten en uitvoeringen.
Daarnaast is de agrarische sector ook altijd erg belangrijk gebleven. Tevens produceert VM Motori uiterst moderne dieselmotoren voor vooraanstaande automobielfabrikanten zoals Chrysler, Cadillac, GM, Jeep, London Taxi en Dodge.

Voor Nederland vinden we de belangrijkste doelgroepen voornamelijk in de industriële- en marine sector, zowel “on the road” als “off the road” en wat de marine betreft in de beroeps- en pleziervaart. Enkele toepassingen zijn: generatormotoren, zelfrijdende veegmachines, hydro-aggregaataandrijving, pompmotoren, enz.

Meer informatie over het bedrijf en alle typen dieselmotoren is te vinden op de website van VM Motori S.p.A.

CF Techniek: het unieke adres voor VM Motori revisies

Vanwege ons onafhankelijk distributeurschap van VM Motori zijn wij bij uitstek dé specialist in zogeheten VM Motori Longblocks en onderdelen. Van zeer veel typen en tot vele bouwjaren terug kunnen wij deze VM Motori onderdelen nog rechtstreeks vanuit voorraad leveren. Daarmee zijn we het unieke adres voor alle VM Motori revisies!

 

banner stazionariSTATIONAIRE MOTOREN banner industrialiINDUSTRIËLE MOTOREN

 

 

logo VM


 

CF Techniek

Bezoekadres:
J.W. Frisostraat 31
4413 CB Krabbendijke - Holland
Postadres:
Postbus 46
4413 ZG Krabbendijke - Holland

K.v.K.: 22050606

Meer informatie

Wie zijn wij
Div. Vacatures bel 0113 501255
Nieuws
Rondleiding
Film
Sitemap
Privacy Verklaring

 

Neem contact op

Tel.: +31 (0)113-501255

E-mail: contact@cftechniek.nl


TR Testmark 9108625504 EN CMYK without QR Code

metaalunielogo

© 2020 CF Techniek. All Rights Reserved. Designed by Web Improved