Okuma draaimachine cftechniek

CF Techniek weer versterkt met Okuma draaimachine

Over het draaien van schroefassen voor de aandrijving van schepen hoef je de medewerkers van CF Techniek, gevestigd in het Zeeuwse Krabbendijke, niets meer te vertellen. Het is een bewerking die, anders dan soms wordt gedacht, veel vakmanschap vereist, onder andere omdat bij de bewerkingen inwendige spanningen vrijkomen en omdat de lange assen door hun eigen gewicht doorbuigen en op nauwkeurig bepaalde punten ondersteund moeten worden. CF Techniek beschikt echter over meer dan driekwart eeuw ervaring, kundige verspaners en over een uitgebreid machinepark voor alle voorkomende verspanende bewerkingen. Onlangs werd het Okuma-segment hierin uitgebreid met een nieuwe draaimachine voor grotere werkstukken, voorzien van een revolver met aangedreven gereedschappen.

Bedrijfsovername

Geachte relatie,

Met ingang van 14 februari 2014 is CF Techniek BV overgenomen door Catpower Beheer BV

Na meer dan 75 jaar het bedrijf CF Techniek BV geleid te hebben, heeft de fam. Weststrate ervoor gekozen om van een welverdiend pensioen te gaan genieten.
Om die reden is er door de fam. Weststrate naar een overnamepartner gezocht met als doel de huidige bedrijfsactiviteiten op de voor u vertrouwde wijze voort te kunnen zetten.
Er is een weloverwogen keuze gemaakt en we hebben er alle vertrouwen in dat onder de vlag van Catpower Beheer BV de kwaliteit en accuratesse van CF Techniek gewaarborgd blijft, mede omdat de activiteiten van de werkmaatschappijen van Catpower Beheer BV op velerlei gebied raakvlakken hebben met die van CF Techniek en elkaar dus kunnen versterken.


 

CF Techniek

Bezoekadres:
J.W. Frisostraat 31
4413 CB Krabbendijke - Holland
Postadres:
Postbus 46
4413 ZG Krabbendijke - Holland

K.v.K.: 22050606

Neem contact op

Tel.: +31 (0)113-501255
Fax: +31 (0)113-506660
E-mail: contact@cftechniek.nl


9108625504 074352

metaalunielogo

© 2017 CF Techniek. All Rights Reserved. Designed By Web Improved